Konya
°C
Yeni Meram
22.12.2016 22:22

Facebook Twitter Whatsapp neden açılmıyor? - 23 Aralık Facebook, Twitter, Whatsapp Erişim Sorunu

Facebook, Whatsapp, Twitter, Youtube gibi sosyal medya sitelerine akşam 22:00'den beri girilmiyor. Facebook ve Twitter'a erişimin yavaşlaması ve açılmaması ile ilgili sorular kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Konu ile ilgili detaylar haberimizde...

A+
A-
22.12.2016 22:22
23.12.2016 09:03
0
9602
ABONE OL
Facebook, Whatsapp, Twitter, Youtube gibi sosyal medya sitelerine akşam 22:00'den beri girilmiyor.  Facebook ve Twitter'a erişimin yavaşlaması ve açılmaması ile ilgili sorular kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Facebook ve Twitter erişimi ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmiş değil, VPN ve buna benzer yöntemler ile sosyal medya sitelerine girebilen kullanıcılar arasında Facebook neden açılmıyor, Twitter neden açılmıyor soruları en çok konuşulanlar arasına gelirken, tüm bu sitelerin kısıtlanan bant genişliğinden dolayı yavaşladığı ve açılmadığı iddia ediliyor. Tüm sosyal medya sitelerinin erişimindeki sıkıntı, kullanıcı taraflı olmadığı ve sorunun geçici olduğunu düşündürüyor. Bu sebeple "WhatsApp'ta yazdıklarım gitmiyor" diyenler merak etmeyin. Sorun geçici olduğundan herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. Sosyal medya sitelerinin kullanmış olduğu bant genişliği kısılarak, söz konusu bu sitelerdeki veri hacmi düştüğünden sitelerin yavaşlayabileceği durumu söz konusu ancak bunun yapıldığı ile ilgili henüz netlik kazanmış bir bilgi yok. Sanal Özel Ağ yani VPN denilen alternatifler ile bu Facebook, Twitter gibi sitelere erişmek mümkün. VPN yöntemini en kolay ve ücretsiz olarak Chrome tarayıcılara eklenti olarak yüklenebilen Zenmate’i kullanabilirsiniz. Google Chrome’a yükleyeceğiniz Zenmate eklentisi ve eklentinin açılış sayfası üzerinden ücretsiz mail adresinizi ve şifrenizi girerek üye olmanız akabinde, Youtube gibi erişim sıkıntısı yaşadığınız siteleri açabilirsiniz.

Facebook'un haber kaynağı değişiyor!

Facebook, haber kaynağında devrim gibi bir yeniliğe gidecek.Toplam şirket değeri 36 milyar doların üstünde olan Facebook'un yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.Özellikle son dönemde Instagram ve Facebook üzerinde neredeyse eşzamanlı gerçekleşen video ve fotograf paylaşımındaki yenilikler büyük ses getirmişti.Facebook, uzun zamandır konuşulan haber kaynağıyla ilgili çalışmalar tekrar gündeme gelerek algoritması kullanıcıların geri dönüşüyle şekillenecek.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.