Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde kocası tarafından darp edilen 41 yaşındaki kadın, olaydan bir gün sonra fenalaşarak hayatını kaybetti.
Olay, üç gün önce Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Anakız Dorum (41), kızı M.D. ile bir yakınının düğününe gitti. Düğünde Anakız Dorum’un kızı M.D. erkek arkadaşıyla karşılaşarak konuşmaya başladı. Kızının bir erkekle konuştuğunu duyan baba Salim Dorum (47), düğüne geldiğinde kızını, annesinin yakınında erkek arkadaşıyla konuşurken gördü. Duruma sinirlenen Salim Dorum, eşini ve kızını herkesin gözü önünde döverek darp etti. Baba Salim Dorum, daha sonra dövdüğü eşi Anakız Dorum’u babasının evine bırakarak ayrıldı. Olaydan bir gün sonra kaldığı babasının evinde fenalaşan anne Anakız Dorum, götürüldüğü Sarıveliler Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Gözaltına alınan baba Salim Dorum ise, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Ermenek Kapalı Cezaevine kondu.
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Eşini düğünde döverek öldürdü
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
134666 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
130658 kez okundu
3
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
118187 kez okundu
4
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
114772 kez okundu
5
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
113248 kez okundu
6
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
110500 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.