Konya
°C
Yeni Meram
08.09.2015 13:54

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı (29 Ağustos 2015)

A+
A-
08.09.2015 13:54
0
6269
ABONE OL
Sınav tarihinden tam 10 gün sonra Ehliyet sınav sonuçları için açıklama yapıldı. Ehliyet sınav sonuçları sorgulama ekranı meb.gov.tr adresinde duyurular kısmında yayınlandı. Ehliyet almak isteyen adayların merakla beklediği sınav soru ve cevapları, Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde açıklandı. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirelen Ehliyet sınavı 29 Ağustos 2015 tarihinde yapıldı. Ehliyet almak isteyen binlerce aday internette Ehliyet sınavı hakkında arama yapıyorlar. Ehliyet sınav sonuçları için meb.gov.tr adresinde yönlendirilen sayfada TC Kimlik no ile sorgulama yapabilirsiniz. Ehliyet sınavına giren adaylar girdikleri sınavlardan 70 puan ve üzeri almaları halinde ehliyet almaya hak kazanacaklar. Stajyer ehliyetten önce son fırsat
Yeni yılın gelmesiyle birlikte geçilecek olan stajyer ehliyet uygulamasından önce ehliyet almak isteyenler için son 3 gün kaldı. Son sınava dahil olmak için en geç 10 Eylül’e kadar kursa yazılmak şart.
1 Ocak 2016’dan itibaren geçerli olacak stajyer ehliyet uygulamasıyla kurslar 2 yıla uzayacak. Yeni kurallarla verilecek olan ehliyetlerde ayrıca kurslar için taban fiyat uygulaması başlayacak ve kursiyerler kurs ücretlerini bankaya yatıracak. Ömür boyu ehliyet döneminin biteceği yeni yıldan önce ehliyet sahibi olmak isteyenler ise en geç 10 Eylül 2015'e kadar kurslara başvurabilecek.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.