Konya
°C
Yeni Meram
01.10.2015 12:36

Diriliş Ertuğrul ekrana lider döndü

30 Eylül 2015 Perşembe gününün galibi TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul oldu. Geçen sezonu da başarılı bir grafikle kapatan Diriliş Ertuğrul, yeni sezona zirvede başladı. İkinci sırada Kanal D'nin iddialı dizisi Poyraz Karayel oldu.

A+
A-
01.10.2015 12:36
0
10077
ABONE OL
TRT 1’ in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezona merhaba dediği, dün akşam yayınlanan ilk bölümünde hem Tüm kişiler de, hem AB grubunda liderliği kimseye kaptırmadı. Geçen sezon finalinde Tüm kişiler’de Survivor All Star’ın (TV8) arkasında ikinci olurken tüm kişilerde 1. olarak veda etmişti. Sevilen dizi yeni sezona lider olarak merhaba demiş oldu. POYRAZ KARAYEL İSTEDİĞİNİ ALABİLDİ Mİ?
Kanal D’nin bünyesinde Musa Uzunlar, Mustafa Alabora, Burçin Terzioğlu, Özkan Uğur gibi usta  oyuncuları barındıran Poyraz Karayel’de dün akşam sezonu açan dizilerden, sosyal medyada inanılmaz kampanyalarla adından söz ettiren dizi, geceyi Diriliş Ertuğrul’un arkasında 2. olarak kapattı. Geçen sezon Diriliş ile aynı gün final yapan dizi, sezonun ilk bölümünde Tüm kişiler’de 2. olurken AB grubunda 3. olarak sezona merhaba demiş oldu.
ÇİLEK KOKUSU TÜM KİŞİLER’DE İYİ FAKAT AB’DE?
Çilek Kokusu yaz sezonu dizilerinden, Haziran sonu ekranlara merhaba diyen dizi, Temmuz ve Ağustos aylarında Çarşamba akşamlarını Kalbim Ege’de Kaldı (Kanal D) ile beraber domine ediyordu. Yaz aylarında çok iyi reyting toplayan dizi, dün akşam yayına başlayan rakipleri karşısında yazın gösterdiği performansı maalesef sergileyemedi. Reyting’lerin günden güne arttığı dönemde hem AB’ de hem Tüm kişiler’ de reyting kaybına uğramış gözüküyor. Programın performansı, özellikle AB grubunda tekrar diğer rakipleri ile mücadele edecek seviyelere gelmezse ömrünün uzun olması beklenemez.
YILANLARIN ÖCÜ SEZONA KÖTÜ BAŞLADI!
Show TV’ de ki Yılanların Öcü Dizisi de sezona en kötü başlangıç yapan dizilerden biri oldu. Temmuz ortasında sezona veda eden dizi, yeni sezondaki ilk bölümünde AB grubunda 8 Temmuz’daki final bölümünde veda ettiği reyting ile aynı reytingi alarak başladı ve top 100 program arasında 29. oldu. Tüm kişiler’de de aldığı reytingle 10. olan program bu performanslarla güçlü rakipleri karşısında ne kadar dayanabilir bunu zaman gösterecek.
ATV VE TV8’ DE SİNEMA GECESİ
ATV ve TV8 bu kadar güçlü rakibin karşısına henüz daha güçlü bir yapım koyamadıklarından Çarşamba akşamlarını sinema yayınlayarak kapattılar, ATV’ de Yabancı Sinema yayınlanırken, TV8 akşamdı son 2 akşam gibi Recep İvedik yayınlayarak geçirdi, Pazartesi ve Salı ilk iki bölümü yayınlanan Recep İvedik serisinin 3. bölümüyle hem  AB grubunda hem Tüm Kişiler’ de  7. olarak kötü sayılmayacak bir reytingle akşamı kapattı, ATV ise Will Smith ve oğlunun beraber oynadığı Dünya – Yeni Bir Başlangıç isimli sinema filmiyle AB’ de 4., Tüm kişiler’de 9. olarak gayet iyi bir reytingle özellikle PT’yi kapatmış oldu.
ADI MUTLULUK’TA HAYAL KIRIKLIĞI
Fox TV’ nin iyi reytingler alan yapımı Adı Mutluluk dün akşamın hayal kırıklığı yaratan dizilerinden oldu, bir önceki haftaya göre ciddi reyting kaybeden dizi, AB grubunda 22. , Tüm Kişiler’ de 20. Liğe kadar düştü, bakalım önümüzdeki haftalarda toparlanabilecek mi? Eğer toparlanamazsa kanal bu reytinglere ne kadar sabreder önümüdeki haftalarda göreceğiz.
GECENİN SÜRPRİZİ PELİN ÇİFT
Gecenin Sürprizi ise TRT1’ de yayınlanan Pelin Çift ile Gündem Ötesi programından geldi, stüdyoda ağırladığı konukları ve seçtiği konular ile farklı konulara temas eden başarılı programcı Pelin Çift’ in kendi adını taşıyan ve  PT’ nin geç saati 23.30’da başlayıp 01:00’ a kadar devam eden programı ile AB grubunda 14. olmayı başardı.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.