Konya
°C
Yeni Meram
14.02.2015 11:22

Dev Timsahın Midesinden Bakın Ne Çıktı

A+
A-
14.02.2015 11:22
15.04.2015 02:13
0
9539
ABONE OL
dev-timsahin-midesinden-bakin-ne-cikti-1

Uganda'nın Kyoga Golü'nde 4 ay önce Demeteriya Nabire adlı bir kadın çamaşır yıkarken dev bir timsah tarafından yenmişti.  Geriye kalıntısı dahi kalmayan Nabire o sırada hamileydi.

dev-timsahin-midesinden-bakin-ne-cikti-2

BBC'nin haberine göre o timsah 4 ay sonra geri döndüğünde karşısında Nabire'nin kocası Mübarek Batambuze'yi buldu.  Mübarek diğer köylülerin de yardımıyla dev timsahla taş ve sopalar yardımıyla savaştı ancak timsah çok güçlüydü.

dev-timsahin-midesinden-bakin-ne-cikti-450 yaşındaki balıkçı koşarak demirciye gitti ve ondan "Doğmamış bebeğinin ve karısının katili" timsahtan rövanşı alması için bir mızrak istedi. Marangoz 5 dolar karşılığında mızrağı verdi.

dev-timsahin-midesinden-bakin-ne-cikti-5batambuze mızrakla birlikte koşarak timsahın yanına geldi. Timsaha saldırdı. İlk denemesinde başarısız oldu, timsah karşılık vermek istedi. Bir kez daha denedi ve mızrağı timsaha sapladı. Diğer köylüler de timsaha taş atarak balıkçıya destek oldu. Mücadele 1,5 saat sürdü. Balıkçı, timsahın öldüğünden emin olana kadar da başından ayrılmadı.

dev-timsahin-midesinden-bakin-ne-cikti-650 yaşındaki Balıkçı Batambuze onu timsaha karşı tek başına savaşmaya iten nedeni anlatırken gözyaşlarını tutamadı: "Karımı ve çocuğumu yedi, geriye hiçbir şey bırakmadı. O gün benim dünyamın yıkıldığı gündü. Tamamen kaybolmuştum".

dev-timsahin-midesinden-bakin-ne-cikti-7Olay sonrası otopsisi yapılan timsahın midesinde "bir tibula kemiği" bulundu. Timsahın uzunluğu 4 metreden fazla. Kilosu ise 600.

dev-timsahin-midesinden-bakin-ne-cikti-10Olay sonrası otopsisi yapılan timsahın midesinde "bir tibula kemiği" bulundu. Timsahın uzunluğu 4 metreden fazla. Kilosu ise 600.

dev-timsahin-midesinden-bakin-ne-cikti-8Olay sonrası otopsisi yapılan timsahın midesinde "bir tibula kemiği" bulundu. Timsahın uzunluğu 4 metreden fazla. Kilosu ise 600.

dev-timsahin-midesinden-bakin-ne-cikti-11Mandy Stokes ve ailesi Thomaston yakınlarında dev bir timsah gördüler.

dev-timsahin-midesinden-bakin-ne-cikti-12Cuma gecesi gördükleri timsaha kurşun yağdıran Mandy Stokes, gece yarısı başlattığı mücadeleyi Cumartesi sahabına kadar sürdürdü.

dev-timsahin-midesinden-bakin-ne-cikti-3Onca kurşunla öldürülen dev timsah güçlükle yakalandı..

dev-timsahin-midesinden-bakin-ne-cikti-14Derisi yüzülen bu dev timsahın karnından 100 kiloluk bir geyiğin parçaları çıktı...

dev-timsahin-midesinden-bakin-ne-cikti-13
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.