Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün silahlı saldırıya uğradığı bölgede inceleme yapan polis ekipleri, dere yatağında bir av tüfeği buldu.
Sabah saatlerinden itibaren olayın yaşandığı bölgede çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, olay yerine yakın ormanlık alanda incelemelerini sürdürüyor.
Yol kenarındaki bir ağacın dallarında da av tüfeğine ait saçma izi tespit eden ekipler, buraya yaklaşık 100 metre uzaklıktaki dere yatağında yaptıkları aramalarda bir adet av tüfeğine rastladı.
Polis ekipleri, söz konusu av tüfeğini, olayda kullanılan silah olup olmadığını belirlemek için Kriminal Şube Müdürlüğüne götürdü.
Polis ve jandarma ekiplerinin bölgedeki incelemeleri sürüyor.
Spor Toto Süper Lig’de dün akşam oynanan ve Fenerbahçe’nin 5-1 galip geldiği maçın ardından sarı-lacivertli kafileyi taşıyan Ufuk Kıran yönetimindeki 53 DE 618 plakalı otobüse, Karadeniz Sahil Yolu Sürmene mevkisinde silahla ateş açılmış, saldırıda otobüs şoförü Kıran yaralanmıştı.
Dere yatağında bir av tüfeği buldu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
125422 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
118387 kez okundu
3
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
114362 kez okundu
4
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
107720 kez okundu
5
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
104535 kez okundu
6
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
101545 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.