Başbakan Davutoğlu, aralarında 48 yerel kanalda canlı yayınlanan “Anadolu Soruyor” adlı programda, gündeme ilişkin soruları yanıtladı
Parelel yapının, Şanlıurfa mitingi öncesinde, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden “mitingde bomba patlayacak” şeklinde söylentiler yaydığını, buna rağmen halkın mitinge yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Davutoğlu, şunları söyledi:

FUAT AVNİ DİYE BİLİNEN ŞEY
“Bir takım söylentiler yayıldı, malum twitter hesaplardan, ‘Şanlıurfa’da benim mitingim esnasında bir bomba patlayacağı, saldırı yapılacağı” şeklinde. Ben miting öncesinde veya esnasında bunu zikretmedim ama hepiniz biliyorsunuz, basına da yansıyan bir o malum Twitter hesabından. Bu tür şeyi, ‘kara gün, akbaba’ gibi, bütün bu kara haberleri önceden vermekle maruf bir twitter hesabı, paralel yapının, adını zikretmeyeyim. Hepinizin bildiği felaket tellalı, akbaba, yani ülkenin üzerine kara kabus çökse, bundan memnun olacaklar. Bugün mitingde bomba patlamış olsa muhtemelen memnun olacaklardı, ‘dediğimiz çıktı’ diye. Fuat avni diye bilinen şey. Başka yerlere dikkat çekilmesin diye söylüyorum. Şanlıurfa’yı, bizim Kayseri mitingini adres gösterip, buralarda bombalar patlayacak, diye.

Davutoğlu: Olsaydı Fuat Avni memnun olacaktı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
133331 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
128801 kez okundu
3
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
117842 kez okundu
4
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
113475 kez okundu
5
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
112025 kez okundu
6
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
108901 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.