Konya
°C
Yeni Meram
19.12.2015 18:38

Cumhurbaşkanına destek için Ankara'ya yürüdü

Terör olaylarının tırmandırılmaya çalışılmasına tepki gösteren ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduğunu ifade etmek için Gaziantep'ten yola çıkan eski uzman çavuş Çalışkan, Ankara'ya ulaştı.

A+
A-
19.12.2015 18:38
0
1409
ABONE OL

Türkiye'ye karşı bazı devletlerin son günlerdeki tavrına ve terör olaylarının tırmandırılmaya çalışılmasına tepki gösteren eski uzman çavuş Abdullah Çalışkan'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet yöneticilerinin yanında olduğunu ifade etmek için Gaziantep'ten başlattığı yürüyüşü Ankara'da sona erdi.

Güvenpark'ta AA muhabirine açıklama yapan Çalışkan, yaklaşık 9 gündür yollarda olduğunu belirterek, "Amacım Sayın Cumhurbaşkanımız ve devlet yöneticileri ile görüşmek. İnşallah bunu da başarırım" dedi.

Pazartesi gününden itibaren bu görüşmelere başlamayı planladığını dile getiren Çalışkan, şunları kaydetti:

"Kış mevsimi olduğu için yolculuğum zor geçti. 700 kilometre kadar olan yolun 500 kilometresi yaya geçti. Kayseri-Kırşehir arası sağlık sorunları nedeniyle dinlenmek zorunda kaldım. Kayseri'ye kadar hiç durmadan yürüdüm, yol uzun olunca ayağımda sorun oldu. Mecburen Kayseri-Kırşehir arasını araçla geldim."

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile telefonda görüştüğünü ifade eden Çalışkan, "Pazartesi günü onunla görüşeceğim. Daha sonra da vekilimiz yardımcı olursa Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşme talebim olacak" diye konuştu.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.