Konya
°C
Yeni Meram
23.10.2017 14:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Melih Gökçek'e randevu verdi

İstifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu istediği, görüşmenin bugün gerçekleşebileceği konuşuluyor.

A+
A-
23.10.2017 14:48
23.10.2017 14:49
0
3058
ABONE OL
İstifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu istediği, görüşmenin bugün gerçekleşebileceği konuşuluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifa edecek başkanlar arasında ismini saydığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte 3 başkanın istifa etmemesi günlerdir konuşuluyor. Ancak bugün sıcak bir gelişmesi yaşandı. Gökçek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek için randevu istediği belirtiliyor.

Habertürk'ün haberine göre; AK Parti MYK toplantısı bugün öğleden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda Ak Parti'de istifası istenen belediye başkanları durumunun ele alınması bekleniyor.

Türkiye'ye gelecek olan vatandaşıma köpğğe üstünü aratıyorlar. Böyle bir rezalet olabilir mi? Bunların karakterinde bu var. Ama bir Müslüman'da bu olamaz. Çünkü Müslüman zulmedemez.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.