Konya
°C
Yeni Meram

KARTAL İZMİR’DE 3 PUANI AVLADI

KARTAL İZMİR’DE 3 PUANI AVLADI- Hakan MARKUPÇU- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
09.05.2021 00:00
09.05.2021 13:55
0
1819
ABONE OL

Anadolu Kartalı Konyaspor, zorlu deplasmanda Göztepe’yi 1-0 mağlup etmeyi başarıp uzun yıllar sonra İzmir’de 3 puan kazanma başarısı gösterdi.

Güzel oyununu golle süsleyen Jevtovic’in penaltı atışı ile kazanılan Göztepe maçında, doğrusu kaleci Sehic de yaptığı kurtarışlarla 3 puanın alınmasında çok önemli rol üstlendi.

Sakatlıkları bulunan Milosevic, Bütüci ve Kravets ile kart cezalısı Amir Hadziahmedovic’in yer almadığı mücadelede Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde zafere ulaşan Konyaspor, bugüne kadar 14 kez karşılaştığı İzmir takımlarına karşı yüzü gülmezken, 15. maçta zafere kanat çırparak Göztepe’yi mağlup etmesi, çok önemli bir başarı olarak dikkat çekiyordu.

Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan mücadelede 3-2 galip gelen Göztepe, evinde oynadığı mücadelede de daha çok topla oynayan takım olarak görünse de Konyaspor kalecisi Sehic, yaptığı 4 net kurtarışla alınan galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Doğrusu ligde kalmayı garantilediği için Konyaspor adına adeta bir prestij mücadelesi havasına bürünen Göztepe maçında beni üzen tek şey sahada görmeyi istediğim genç yeteneklerden Ahmet Karademir’in İzmir kafilesinde yer almasına rağmen nedense kadroya girememesiydi. Sanırım İlhan hoca kalan 2 maçta gençlerle ustaları harmanlayarak taraftarların beklentisini de yerine getirecektir diyelim…

Konyaspor yönetiminin aldığı karar sonrası gözler kongreye çevrilirken, taraftarların artık son yıllarda yaşanan aksiliklerden, endişeli gidişatlardan uzak kalacak bir takım için güçlü bir yönetim beklentisine kimler cevap verecek çok yakında hep birlikte öğreneceğiz.

Ortada dolaşan isimlerden daha çok kentte sözü geçenlerin kimi destekleyeceğidir önemli olan, bu çok net!...

Neticede ligin bitimine 2 maç kaldı. Her şey çok kısa zamanda netleşecek…

Şimdi aslolan Konya’daki son maç Trabzonspor ile bu salı günü ve evindeki son maçı galibiyetle bitirmek büyük keyif olur, daha sonra ise ligi cumartesi günü Antalya deplasmanında bitireceğiz.

Bu arada bakalım Denizlispor sonrası diğer düşecek takımlar hangi şehirden çıkacak.

Gençlerbirliği ve Erzurumspor da büyük ihtimalle gidecek gibi ama o 4. isim bakalım hangi takım olacak!...

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.