Tıbbi müdahalenin yapılabilmesi amacıyla ücret olarak istenen 400 lira hayvansever kadınlar tarafından kısa sürede toplanarak hayvan sahibi aileye ulaştırıldı.
Bir veteriner kliniğine götürülen hamile kedi, yapılan operasyonun ardından ölü yavrusu karnından alınarak kurtarıldı.
Beyşehir’in Anneleri Grubu Yöneticisi Melek Şahap, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede yaşayan 10 bin anneye ulaşan bir sosyal medya grubu olduklarına vurgu yaparak, sadece kadınlara değil, yardıma ihtiyacı olan her kesime ulaşıp dertlerine derman olmaya çalıştıklarını söyledi.
Yavru Kartal bugün yolcu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
133381 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
128855 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
113528 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
112077 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
108949 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68994 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.