Konya
°C
Yeni Meram
12.02.2016 21:39

Beyaz Show yayınlanacak mı? Beyaz Show konukları kim?

Beyaz Show geçtiğimiz hafta bant yayını yaparak seyircilerini şaşkınlığa uğrattı. Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show 12 Şubat cuma akşamı yayınlanmayacak. Beyaz Show ile ilgili detaylar haberimizde...

A+
A-
12.02.2016 21:39
0
5700
ABONE OL
Kanal D'den yapılan açıklamaya göre geçtiğimiz hafta bant yayını yapan Beyaz Show bu hafta yayınlanmayacak. Beyaz Show yeni bölümü ile 19 Şubat cuma günü ekrana gelecek ve Ata Demirer'i konuk edeceği belirtildi. Beyaz Show’da, programa telefonla bağlanan Ayşe öğretmenin açıklamalarının ardından 20. yılında bir ilke imza attı ve canlı yayın yerine bant yayın yaptı. Geçtiğimiz hafta banttan yayınlanan Beyaz Show, bu hafta ise ekrana gelmeyecek. Beyaz Show, yılbaşı haftası gibi özel günler haricinde 20 yıldır aralıksız olarak canlı yayınlanıyordu.

19 Şubat Cuma Beyaz Show programında konuklar kimler? 

Gelecek hafta yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan programa Ata Demirer konuk olacak. Geçen hafta Beyazıt Öztürk bant yayın programında Ata Demirer'in konuk olacağını belirtti. Ayrıca 19 Şubat cuma akşamı Beyaz Show'un bir diğer konukları arasında Cengiz Kurtoğlu ve renkli kişiliği ile Şota Arvelzade konuk olacak. Beyaz Show 19 Şubat cuma akşamı sevenleri ile Kanal D ekranlarında!
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.