Konya
°C
Yeni Meram
13.03.2015 11:14

Beşiktaşlı futbolcular tur için umutlu

A+
A-
13.03.2015 11:14
0
6849
ABONE OL

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı futbolculardan Demba Ba, İstanbul'da rövanşı çevirebileceklerini belirterek, "Şansımız çok büyük. Bu işi yapabileceğimizi düşünüyorum. Rakibimizin ters gelen bir oyun şekli var. Uzun toplarını kesersek can damarlarını da kesmiş olacağız. Bunu yaptığımızda da turu geçmek için çok büyük bir şansımız olacak" dedi.

Siyah-beyazlı futbolcu Veli Kavlak da öne geçmelerinin ardından hiç beklemedikleri goller yediklerini vurgulayarak, "1-0'dan sonra bulduğumuz şansları değerlendirebilseydik, farklı kazanabilirdik. İstanbul'da o taraftarla, baskıyla elimizden gelen her şeyi yapıp, turu geçeceğiz" diye konuştu.

Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Oğuzhan Özyakup ise Club Brugge karşısında iyi oynadıklarını vurgulayarak, "1-0'dan maçı vermek iyi olmadı. Gördüğüm kadarıyla biz onlardan daha iyi takımız. İnşallah İstanbul'da iyi bir skorla tutu atlarız" ifadelerini kullandı.

Kara Kartal'ın defans oyuncusu Opare ise iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, "Gerçekten kaybedilecek bir maç değildi. Yaptığımız birkaç hatadan dolayı gol yedik. Yapmamız gereken hataları düzeltip, İstanbul'da turu atlamak. Kaybetmemiz talihsiz bir durumdu. Bu maç artık geçmişte. Şu anda bundan sonraki maça odaklanmamız lazım" dedi.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.