Konya
°C
Yeni Meram
10.02.2016 10:43

Beşiktaş Konya maçı ne ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş, Konya'yı ağırlıyor. Beşiktaş Konya maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde

A+
A-
10.02.2016 10:43
0
9713
ABONE OL
Beşiktaş’ın Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında rakibi Torku Konyaspor. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Beşiktaş Konyaspor maçının hakemi Tolga Özkafa. Peki Beşiktaş Torku Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda olacak? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında ikinci karşılaşma Beşiktaş Torku Konyaspor maçı. Tolga Özkafa tarafından yönetilecek Beşiktaş Konya maçı saat 21.15′de başlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki maçı ATV canlı olarak yayınlayacak.

 BİZLER İNANDIK SİZ DE İNANIN!

Beşiktaş, 4 sezon sonra Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali maçına çıkacak. Son olarak kupayı kazandığı 2010-2011′de ZTK’de çeyrek finale çıkmayı başarmıştı. Beşiktaş ile Konyaspor arasında ilk yarıda oynanan maçı siyah-beyazlılar 4-0 kazanmıştı. Beşiktaş’da Torku Konyaspor maçında kale Boyko’ya emanet. Şenol Güneş maç performansını görmek ve takıma alışması için Ukraynalı file bekçisini Torku Konyaspor maçında sahaya ilk 11’de sürecek.

Beşiktaş - Torku Konyaspor maçı canlı yayın linki

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.