Konya
°C
Yeni Meram
24.12.2017 15:53

Başbakan Yıldırım'dan bir ile daha hızlı tren müjdesi

Başbakan Binali Yıldırım, Adıyaman AK Parti Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Yıldırım, "Geldik önemli bir müjdeye diyerek, "Ne dedik Gölbaşı, Adıyaman, Kahta arasına hızlı tren projesini yaptık. İnşallah süreç başladı. Adıyaman gibi yaman bu hattı da kazandırmış olacağız" dedi.

A+
A-
24.12.2017 15:53
24.12.2017 15:55
0
2918
ABONE OL
Başbakan Binali Yıldırım, Adıyaman AK Parti Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Yıldırım, "Geldik önemli bir müjdeye diyerek, "Ne dedik Gölbaşı, Adıyaman, Kahta arasına hızlı tren projesini yaptık. İnşallah süreç başladı. Adıyaman gibi yaman bu hattı da kazandırmış olacağız" dedi. Başbakan Binali Yıldırım, Adıyaman'da konuştu. Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

2018 bütçesi 763 milyar liraya ulaştı.

Bütçe büyüklüğündeki değişim bile AK Parti'nin Türkiye için ne kadar büyük işler yaptığını gösteriyor.

Ana muhalefet destek olacağı yerde köstek olmaya devam ediyor. Halkımızın güvenliği için aldığımız önlemler, OHAL'i kasdderek 15 Temmuz darbe girişimi kontrollü diyebiliyor. Bu sözü 15 Temmuz'da bombalanan gazi Meclis'te milletimizin oyuyla geldikleri yerde sarf ediyor. Bu alçak girişime 'kontrollü darbe' demek bu milletin aziz şehitlerine, gazilerine büyük bir hakarettir. Siz ana muhalefetten hiç millete hayırlı bir söz duydunuz mu? Toplumsal barış için, hak ve özgürlükler için hiç bir adım attıklarını duydunuz mu? Yalan, dolan, hakaret ana muhalefette gırla. 'AK Parti başarılı olmasın da Türkiye kaybetsin' diyorlar.

BM'nin Kudüs kararı

BM üyelerinden 128 ülke dimdik duruşuyla ABD'nin kararını kabul etmediler. Yanlış hesap Kudüs'ten döndü. Dünyanın birden büyük olduğu artık anlaşılmıştır. Artık bundan böyle 'Ben yaptım oldu' alışkanlığı geçerli değildir. BM'nin kararı bölgedeki barış umutlarını çoğalttı. Bu kararla sadece Kudüs değil, sadece Filistin değil, insanlığın onuru kazanmıştır.

Hızlı tren müjdesi

Adıyaman'da Sahabe Külliyesi inşa ediyoruz. Bu külliyede dükkanlar, kurs yerleri, misafirhane olacak.

Önümüzdeki seneden itibaren Adıyaman'da sulama projelerine öncelik vereceğiz. Bereketli toprakları suyla buluşturacağız.

Geldik önemli bir müjdeye. Ne dedik Gölbaşı, Adıyaman, Kahta arasına hızlı tren projesini yaptık. İnşallah süreç başladı. Adıyaman gibi yaman bu hattı da kazandırmış olacağız.

 
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.