Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Amerika’ya giden Barcelona’da teknik direktör Luis Enrique, yeni transferlerinden Arda Turan’ın takıma katılması, uyumu ve 6 ay oynayamayacak olması ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Arda’nın takıma katılmasından dolayı memnun olduğunu dile getiren Enrique, kendileri için de çok önemli bir transfer olduğunu vurguladı. Milli oyuncunun, FIFA’nın verdiği cezadan dolayı 2016 Ocak ayına kadar oynayamayacak olmasını değerlendiren başarılı teknik direktör, “Arda kendisini ispatlamış çok başarılı bir oyuncu. Maalesef FIFA’nın verdiği karar sebebiyle ocak ayına kadar faydalanamayacağız fakat bu süre zarfında Arda kesinlikle takımda kalacak, kiralamayı düşünmüyoruz” diye konuştu.
Takımla kaynaşmasının çok önemli olduğunu söyleyen Luis Enrique, “Bizim çok geniş bir kadromuz var. Onun yokluğunda diğer arkadaşları görev yapacak, bunun için de şanslıyız” ifadelerini kullandı.
Barcelona teknik direktörü Arda kararını verdi
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
136988 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
133815 kez okundu
3
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
118967 kez okundu
4
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
117064 kez okundu
5
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
115442 kez okundu
6
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
113157 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.