Konya
°C
Yeni Meram
10.11.2015 16:55

"Bana selam veren örgüte alınmış"

"Paralel Devlet Yapılanması" iddialarına ilişkin Konya merkezli soruşturma kapsamında açılan davada müşteki Nusret Argun, "Bana selam veren örgüte alınmış' diye konuştu.

A+
A-
10.11.2015 16:55
10.11.2015 17:00
0
6834
ABONE OL
"Paralel Devlet Yapılanması" iddialarına ilişkin Konya merkezli soruşturma kapsamında açılan davada, iş adamı müşteki Nusret Argun, kendisine selam verenin örgüte alındığını belirterek, "İki kez konuştuğum kadını yıllarca dinlemişler. 'Nusret Argun istek ve taleplerimize cevap vermedi' denilerek operasyon yapıldı" dedi.
Sanıklar tarafından asılsız delillerle 2008'de şirketine operasyon düzenlendiği iddia edilen Okyanus Şirketler Grubu Başkanı Nusret Argun, Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada soru sormak için söz aldı.
"Bana selam veren örgüte alınmış"
Kendisinin değişik suç örgütleriyle bağlantılı yıllarca dinlendiğini, bir defa değil çok sayıda dinleme yapıldığını aktaran Argun, şunları kaydetti:
"Çete lideriyle, örgüt lideriyle hangi ittifakı mı görmüşler? Neden dinleme yaptılar? Hangi delillere ulaştılar, ulaşmadılarsa neden dinlemeye devam ettiler? Eşimi yıllarca niye dinlediler? Bana selam veren örgüte alınmış. İki kez konuştuğum kadını yıllarca dinlemişler. 'Nusret Argun istek ve taleplerimize cevap vermedi' denilerek operasyon yapıldı. Ben 187 yıl ceza aldım. Yolsuzluk ve kamuyu zarara uğrattığıma yönelik ellerinde belge varsa ben kendimi adliyeden atacağım
Konya merkezli "Paralel Yapı" iddialarına ilişkin soruşturmanın gözaltı gerekçesi
Konya merkezli "Paralel Yapı" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında 19 ilde düzenlenen operasyonların gözaltı gerekçesinde, şüphelilerin, Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinin 2008'deki operasyonunda, Konya merkezli Okyanus Şirketler Grubu Başkanı Nusret Argun ve 249 kişiye asılsız delillerle gözaltı işlemi yaptıkları iddiası yer alıyor.
AA
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.