Konya
°C
Yeni Meram
30.03.2018 08:44

Bakan müjdeyi verdi: Sağlıkçıya erken emeklilik

Bakan Demircan, sağlık çalışanlarına yıpranma payını da içeren paketin Bakanlar Kurulu’na sunumunu yaptıklarını ve Meclis’e gideceğini açıkladı

A+
A-
30.03.2018 08:44
30.03.2018 08:46
0
2142
ABONE OL
Bakan Demircan, sağlık çalışanlarına yıpranma payını da içeren paketin Bakanlar Kurulu’na sunumunu yaptıklarını ve Meclis’e gideceğini açıkladı Sağlık çalışanlarına erken emeklilik müjdesi geldi. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Sağlık çalışanlarına erken emeklilik yolunu açacak yıpranma payına yönelik düzenlemenin önümüzdeki günlerde Meclis'e gideceğini söyledi.

"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE MECLİS'E SUNULACAK"

Bakan Demircan, sağlık çalışanlarıyla ilgili hazırladıkları yasa paketinin Bakanlar Kurulu'ndaki ilk sunumu yaptıklarını belirterek, "Sağlığın ihtiyaç duyduğu yasal düzenlemeleri hazırladık bir paket olarak. Bu, önümüzdeki günlerde Meclis'e sunulacak. Son şekli Meclis'te sunulacak metinde görülecek ama şu kadarını söyleyeyim, yıpranma yer alacak" dedi. Çocuk programları ve çocuk kanallarında bazı gıdalara yönelik uygulanacak reklam yasağının anımsatılması üzerine Demircan, şöyle devam etti: "Listede, 5 kalem için gıda yasakları var. Bunlar, çikolata, şeker ve şekerlemeler, bisküvi, kekler, cipsler, meyve suları, gazlı içecekler ve enerji içecekleri ile yenilebilir buzlar. Kesinlikle bunların reklamı çocuk programlarında yapılamayacak."
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.