Konya
°C
Yeni Meram
17.05.2021 14:05

Konya Tarım Fuarı yapılacak mı? Konya Ticaret Odası Başkanı Öztürk'ten flaş açıklama!

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Tarım Fuarı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

A+
A-
17.05.2021 14:05
17.05.2021 14:12
0
6982
ABONE OL

Konya Tarım Fuarı'yla ilgili ilk açıklama Selçuk Öztürk'ten geldi. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı öncesi vatandaşlar 1 Haziran'dan itibaren neler olacağı konusunu merak ederken hayatın büyük oranda normale döneceğiyle ilgili ilk ipuçları da geldi. Türkiye'de 17 günlük tam kapanmanın ardından başlayan Kademeli Normalleşme Süreci'ni takiben Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanacak ve yeni alınan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.



Türkiye'de yeni dönemde neler olacağının ilk ipuçları da ortaya çıkmaya başladı.Ülkenin en büyük tarım fuarlarından birisi olan Konya Tarım Fuarı'nın planlanan tarihte yapılacağına dair bir açıklama Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk'ten geldi.


TEDBİRLİ TARIM FUARI

Selçuk Öztürk kendine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  "18. Konya Tarım Fuarı'nı 7 - 11 Haziran 2021 tarihinde KTO Ululararası Fuar Merkezinde gerçekleştirmek için düzenleyici kuruluşlarla hazırlıklarımız devam ediyor. Fuarımız salgın tedbirleri çerçevesinde verilen aradan sonra tüm Türkiye'den tarım sektörümüzü bir araya getirecek." dedi.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.