CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’ye ücretsiz getirilen 1 milyon doz aşının Devlet Malzeme Ofisi tarafından 12 milyon dolara devlete fatura edildiği iddiasını gündeme getirmişti.
“Bu davranışı ahlaki bulmuyorum”
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iddialara yanıt verdi:
“Özellikle pandemi sürecinde merkezde durarak 83 milyon vatandaşımıza eşit bir şekilde hizmet etme gayreti içinde oldum. Maalesef bu dönemde vatandaşımızın zihnini bulandırmak isteyen ve siyasi arenaya çekmek isteyenler oluyor. Vatandaşımıza bu anlamda verilmeyecek hiçbir hesabımız yok. Ben bu yaklaşımı, davranışı, bu birlik ve beraberliği bozma noktasındaki yaklaşımı ahlaki bulmuyorum.”
Bakan Koca, konuyla ilgili olarak yarın düzenlenecek basın toplantısında detaylı açıklamalarda bulunacağını söyledi.
Cenazedeki görüntüden dolayı özür diledi
Fahrettin Koca, Muhammed Emin Saraç’ın cenazesinde sosyal mesafe kurallarının ihlal edildiği eleştirilerine karşılık ise “Mesafenin ortadan kalkabileceğini öngöremedim, özür diliyorum” dedi.
Sigorta prim teşviki 31 Aralık 2021’e kadar uzatıldı
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95280 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78474 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
71740 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
69989 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
65958 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60781 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.