Konya
°C
Yeni Meram
11.06.2017 14:16

Aybüke öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

Batman'ın Kozluk ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, memleketi Çorum'un Osmancık ilçesine son yolculuğuna uğurlandı.

A+
A-
11.06.2017 14:16
11.06.2017 14:31
0
6529
ABONE OL
Batman'ın Kozluk ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, memleketi Çorum'un Osmancık ilçesine son yolculuğuna uğurlandı. Osmancık Kaymakamlığı önünde düzenlenen cenaze töreninin ardından şehit öğretmenin cenazesi Beyler Çelebi Camii'ne getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine Milli Eğitim Bakanı ismet Yılmaz, AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylani, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Vali Necmettin Kılıç, şehidin ailesi, yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

ŞEHİDİN BABASI: KİMSE BİZLERİ YILDIRAMAZ

Kızının tabutu başında konuşan Sadık Yalçın, Türlerin 5 bin yıldır bu topraklarda olduğunu belirterek, "5 bin yıl değil, 500 bin yıl daha buradayız Allah'ın izniyle. Kimse bizleri yıldıramaz. Bu vatan tarihte Türk kalmaya devam edecek. Bugün de Türk, yarın da Türk ne mutlu Türküm diyene" dedi. Şehit öğretmenin arkadaşları Aybüke öğretmenin tabutuna sarırılarak gözyaşı döktü. Bu sırada şehidin amcası Ertuğrul Şahin, ağlayanları uyararak terör örgütünü sevindirmeyeceklerini belirtti. İl Müftüsü Ahmet Akın’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit öğretmenin cenazesi Asri Mezarlık Şehitliğinde toprağa verildi.  
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.