Konya
°C
Yeni Meram
06.09.2016 11:39

Atiker Konyaspor'da olağanüstü kongre 26 Eylül Pazartesi günü yapılacak

Atiker Konyaspor'da olağanüstü kongre kararı alındı. Atiker Konyaspor'da olağanüstü kongre 26 Eylül Pazartesi günü yapılacak.

A+
A-
06.09.2016 11:39
06.09.2016 11:44
0
7213
ABONE OL
Atiker Konyaspor'da olağanüstü kongre kararı alındı. Atiker Konyaspor'da olağanüstü kongre  26 Eylül Pazartesi günü yapılacak.

Konu ile ilgili Konyaspor'un resmi sitesindeki açıklama şöyle;

Atiker Konyaspor'umuzda, Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki kulüp binamızda Başkanımız Ahmet Şan’ın nezaretinde gerçekleştirilen haftalık toplantıda Olağanüstü Genel Kurul kararı alındı. 3 Temmuz’da yapılan Yüksek Danışma Kurulu toplantısında oy birliğiyle alınan kulübümüzün kuruluş tarihinin değiştirilmesine yönelik karar, ülkemizin olağanüstü günler yaşadığı dönemde kısa süreliğine askıya alınmıştı. Atiker Konyaspor Yönetim Kurulumuz tavsiye kararının bir an önce hayata geçirilmesi için harekete geçti. Yönetim Kurulumuz, hem kuruluş tarihimizin aslına rücu etmesi hem de gelişen, büyüyen Atiker Konyaspor’umuzun yönetim kadrosunu daha da güçlendirmek için Seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı. Olağanüstü Genel Kurul çoğunluk sağlanması halinde 26 Eylül Pazartesi günü, sağlanamadığı takdirde 3 Ekim 2016 Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Atiker Konyaspor Kulüp Başkanımız Ahmet Şan ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, kararın camiamıza hayırlı olması temennisinde bulundu. Yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul ile ilgili ilan aşağıda yer almaktadır. İ L A N Konyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu’nun 05.09.2016 tarih ve 00–764 sayılı kararı ile Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının aşağıdaki gündem maddelerine göre 26 Eylül 2016 Pazartesi günü saat 18:30'da Konya Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda (Çimenlik Mah. Aslanlı Kışla Cad. Karatay / Konya) adresinde yapılmasına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 3 Ekim 2016 Pazartesi günü aynı yer ve saatte yapılmasına, Değerli Dernek Üyelerimize ve kamuoyuna saygı ile duyurulur. 06.09.2016 Konyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu GÜNDEM 1. Yoklama ve Toplantının açılışı, 2. Başkanlık divanının oluşumu, (1 Başkan, 1 Başkan Vekili, 1 Sekreter Seçimi) 3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması, 4. Başkanlık Divanına tutanağı imza yetkisinin verilmesi, 5. Yönetim Kurulu faaliyet raporunun ve mali tabloların okunması, değerlendirilmesi ve ibrası, 6. Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, değerlendirilmesi ve ibrası, 7. Tahmini bütçenin okunması, değerlendirilmesi ve kabulü, 8. Tüzük tadilatı, 9. Yönetim Kurulu Başkanı (Kulüp Başkanı) ile Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Asil ve yedek üyelerinin seçimi, 10. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kurul Delegelerinin belirlenmesi, 11. Konyaspor Kulübü Derneği için gerekli olan taşınmaz malların satın alınması, mevcut taşınmaz malların satılmasına veya derneğin sahibi olduğu taşınmaz mallar üzerine ipotek veya ayni hak tesisi hususlarında Yönetim Kurulu’na Yetki verilmesinin görüşülmesi, 12. Şirketleşmeye, Ticari Şirketler, Ticari İşletmeler veya Vakıflar kurmaya veya kurulmuş bulunanlara katılmaya, bunlardan ayrılmaya hususlarında Yönetim Kurulu’na Yetki verilmesinin görüşülmesi, 13. Temenni ve görüşlerin sunulması, 14. Kapanış  
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.