Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında 15 Nisan Pazar günü deplasmanda Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Kayacık Tesisleri’nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü.
Demir Grup Sivasspor karşılaşmasına ilk 11’de başlayan futbolcular, yenilenme çalışması gerçekleştirdi.
Antrenmana ısınma koşusuyla başlayan diğer futbolcular ise koordinasyon çalışmasının ardından dar alanda top kapma oynadı. Minyatür kale maçla devam eden idman, şut çalışmasıyla sona erdi.
Atiker Konyaspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
“Sergen hoca takıma yeni bir kimlik kazandırdı”
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
117977 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
59273 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
51816 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
49051 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
41841 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36464 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.