Konya
°C
Yeni Meram
28.06.2016 23:45

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen patlamada 10 şehit, 6'sı ağır 60 civarında yaralının olduğu bildirildi.

A+
A-
28.06.2016 23:45
29.06.2016 00:17
0
4818
ABONE OL
Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar'da patlama olduğu belirtilirken, giriş çıkışların kapatıldığı, yaralıların olduğu bilgisi geliyor. GELEN UÇAKLAR HAVADA BEKLETİLİYOR Havalimanında şu anda sadece pistteki uçakların hareketine ve kalkışına izin veriliyor. Öte yandan havalimanına inmek isteyen uçaklara izin verilmiyor, havada bekletiliyorlar. Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. İKİ SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ Edinilen diğer bilgiye göre ise iki saldırganın olay yerinde öldürüldü. BOZDAĞ: İLK BELİRLEMELERE GÖRE 10 ŞEHİDİMİZ, 20 YARALI Adalet Bakanı Bozdağ yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre 10 vatandaşımızı kaybettiğimizi duyurdu. Bozdağ şunları söyledi: Bana verilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişte bir terörist önce kaleşle etrafı tarayıp sonra kendisini patlatmıştır. İlk belirlemelere göre, yaklaşık 10 civarında şehidimiz var, 20 civarında da yaralı olduğu söylenmektedir.

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen patlamada 6'sı ağır 60 yaralının olduğu bildirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen patlamada 6'sı ağır 60 kişi yaralandı. Yaralılar patlamanın ardından olay yerine sevk edilen 49 ambulans ve 5 UMKE ekibi aracılığı ile hastanelere taşındı.

Yaralılar tedavileri yapılmak üzere Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile bölgedeki çeşitli hastanelere sevk edildi.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.