Konya
°C
Yeni Meram
16.05.2016 01:17

Arka Sokaklar'da Hüsnü'den iyi haber geldi

Arka Sokaklar bu hafta yayınlanan bölümünde Hüsnü'den iyi haber geldi. Bir ameliyat daha geçirecek olan Hüsnü Çoban'ı vuran kişi ile karşı karşıya gelecek. Arka Sokaklar 402. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...

A+
A-
16.05.2016 01:17
0
4723
ABONE OL
Arka Sokaklar bu hafta yayınlanan bölümünde Hüsnü'den iyi haber geldi. Bir ameliyat daha geçirecek olan Hüsnü Çoban'ı vuran kişi ile karşı karşıya gelecek. Arka Sokaklar 402. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde... Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı Kanal D tarafından yayınlandı. Fenomen dizinin 402.bölümünde Hüsnü, kendisini vuran kişi ile karşı karşıya! Hüsnü, nasıl bir karar verecek? İşte bu soruların cevabı yanıt bulacak. İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir ekibin sıra dışı maceralarını konu alan Arka Sokaklar yeni bölümüyle 20 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Arka Sokaklar 402. Bölüm Fragmanı

ARKA SOKAKLAR 402. BÖLÜMDE NELER OLACAK? Hüsnü, kendisini vuran kişi ile karşı karşıya! Hüsnü, nasıl bir karar verecek? Arka Sokaklar 402. Bölüm 20 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! ARKA SOKAKLAR 401. BÖLÜMDE NELER OLDU? Mesut cezaevi koridorunda yanında gardiyanlarla beraber yürümekte, Hüsnü’nün uyandığı haberi kulaklarında çınlamaktadır. Hüsnü hayati tehlikeyi atlatmış artık normal odaya alınmıştır. Fakat, omurların arasında kalan kurşun yüzünden sağ elini tam olarak kullanamamaktadır. Bunun normale dönmesi için Hüsnü’nün toparlandıktan sonra bir ameliyat daha geçirmesi gerekmektedir. Omurda kurşunun olduğunu ve belki bir daha elinin toparlanamayabileceğini Hüsnü gayet iyi bilmektedir. Bu durumda onun canını fazlasıyla sıkar. Hüsnü yeni ameliyatına kadar olan süreyi evinde geçirmeye karar verir. Mesut cezaevi müdürü Azmi ile tanışır. Azmi, Mesut’a içeriyi zindan etmeyi kafasına koymuştur. İlk gece prosedürü tecrite alınacağı bilgisini verir. Mesut bu duruma çok şaşırsa da üzerinde durmaz. Öncesinde memurlar koğuşuna alınan Mesut, Azmi’nin talimatı ile Azılı suçluların olduğu koğuşa geçer. Burada da bir polise iyi gözle bakılmamaktadır. Rıza ekibiyle toplantı halinde Mesut’u kurtarmanın yolunu aramaktadır. Azmi Boyatlı hakkında daha da fazla bilgiye ulaşılır. Ayrıca Kuzeydeki bölgesel yönetimde savunma bakanlığı müsteşarı olduğu bilgisine de ulaşılır. Ekip, Maruf’u yakalamanın, Mesut’u kurtarmanın ve Azmi Boyatlı’yı bitirmenin peşine düşer.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.