UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Turu’nda milli oyuncular karşı karşıya gelecek. İspanyol ekiplerinden Arda Turan’lı Atletico Madrid ile Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu’nun takımı Bayer Leverkusen 2. Tur ilk maçında kozlarını paylaşacak. BayArena’da yarın TSİ 21.45’te başlayacak olan karşılaşmada Arda Turan takım kadrosunda yer alırken, Hakan Çalhanoğlu ise teknik direktör Schmidt’den görev bekleyecek. Ömer Toprak ise kart cezası nedeniyle bu mücadelede takımdaki yerini alamayacak.
MAÇI FATİH TERİM DE İZLEYECEK
Öte yandan karşılaşmayı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de izleyecek. BayArena’daki karşılaşmada milli futbolcuların son durumlarını gözleyecek olan tecrübeli teknik adamın, Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasındaki buzları da eritmesi bekleniyor. Bu iki ismin 28 Mart’ta Hollanda ile oynanacak olan Euro 2016 eleme grubu maçında milli takım kadrosuna alınması bekleniyor.
Arda Turan mı? Hakan Çalhanoğlu mu?
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
133218 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
128684 kez okundu
3
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
117799 kez okundu
4
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
113368 kez okundu
5
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
111923 kez okundu
6
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
108808 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.