Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan Arasöğüt Mahallesi Yalıhüyük bağlantı yolu stabilize çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltla kaplanarak hizmete girdi.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer şunları kaydetti:
“Yıllardır bozuk olan Arasöğüt Yalıhüyük bağlantı yolunda stabilizede çalışmalarını geçtiğimiz yıl tamamlamıştık. Asfaltlama çalışmaları kış şartları nedeniyle bu yıla kalmıştı. Görüşmelerimiz neticesinde 4 metre genişlikte olan bu yolu 8 metreye çıkartarak bin 500 metre asfaltlama çalışmasını Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ve belediyemizin ortak çalışmasıyla tamamladık. Arasöğüt Mahallemize hayırlı uğurlu olsun, yol yapım çalışmalarında desteğini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Özbekistan Heyeti’nden Selçuklu Belediyesine ziyaret
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96075 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79269 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72578 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70839 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66754 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61101 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.