Konya
°C
Yeni Meram
15.06.2016 04:05

Apple yeni sürümü iOS 10'u tanıttı - iOS 10 nasıl yükleniyor?

Apple yeni işletim sistemi İOS 10'u tanıttı, sesli komutla çalışan Siri ve akıllı saat ile engellilere yönelik yeniliklerin olacağı İOS 10 ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

A+
A-
15.06.2016 04:05
0
6365
ABONE OL
Dünyanın önde gelen teknoloji şirketi Apple, bir dolu yeniliğini, yazılım geliştirici etkinliğinde (WWDC) tanıttı. Apple'ın tanıtımını yaptığı iOS 10 kullanıcıların kilit ekranına gelen bildirimleri daha detaylı şekilde görebilmesini sağlayacak. Ayrıca iOS 10’da Siri, daha akıllı ve kullanışlı hale gelecek. Siri’yi geliştiricilere açtığını duyurdu. Böylece birçok Oyun ve uygulamaya, doğrudan doğruya sesli komutlarla Siri üzerinden ulaşılabilecek. Kullanıcılar mesaj gönderme işlemini Siri ile yapabilecek, WeChat, WhatsApp, Uber, Runtastic, Runkeeper, MapMyRun ve Skype gibi uygulamalara da Siri desteği sunulacak. iOS 10, iphone 7 ile ilgil bazı ipuçları verirken, Eylül başında çıkması planlanan İOS 10, iPhone 7 ile birlikte gelecek. En konuşkan iPhone: Siri, iOS 10'la birlikte hem daha akıllı, hem de açık kaynak kodlu hale geliyor. Tüm bunlar, iPhone 7'nin şimdiye kadarki en konuşkan iPhone olabileceğini, kişisel asistan özelliğini bir anahtar işlev olarak sunabileceğini gösteriyor. Hayatınızın uzaktan kumandası: Apple, Apple TV remote uygulamasını iOS 10'la birlikte geri getirdi ve HomeKit denetimlerini Control Center'a ekledi. Bu sayede ışıkları, garaj kapılarını, dahili telefon sistemlerini ve güvenlik kameralarını telefonunuzdan kontrol edebiliyorsunuz. Özetle, iPhone 7'nin hayatınızın uzaktan kumandası haline gelmesini bekleyebilirsiniz. Daha iyi bir kamera: Fotoğraflar uygulamasına eklenen fotoğraftaki her şeyi otomatik algılama yeni özellikler, daha iyi bir kameranın da habercisi olabilir.

iOS 10 Nasıl Yüklenir?

Öncelikle iOS 10'u yükleyebilmek için cihazınınız iOS 10'u desteklemesi gerekiyor. iOS 10 güncellemesini alacak cihazlar ise; iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 1, iPad 2, iPad 3 , iPad 4, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro, iPod touch 5 ve iPod touch 6 olacak Yukarıdaki cihazlardan herhangi birine sahip iseniz, İOS 10'u beta aolarak telefonunuza yükleyebilirsiniz. İOS 10'u beta olarak yükleyeceğiniz için çeşitli hatalar ve stabilizasyon konusunda sıkıntılar yaşayabileceğinizi hatırlatalım. Bu tarz problemler yaşamamak adına iOS işletim sistemli cihazınızı Beta sürümüne geçirmeden önce yedek almanızda fayda var. iOS 10 Nasıl Yüklenir iOS 9.3.2 ve üzeri yüklü cihazlarınızda gerekli profili yükleme işlemini tamamladıktan sonra, Ayarlar->Genel->Yazılım Güncelleme menüsünü takip ederek iOS 10 Beta sürümünü cihazınıza yükleyebilirsiniz.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.