Konya
°C
Yeni Meram
03.07.2017 13:36

Ali Sunal'dan duygulandıran Kemal Sunal paylaşımı

Oyuncu Ali Sunal, babası Kemal Sunal'ın 17'inci ölüm yıldönümünde duygusal bir metin yayımladı.

A+
A-
03.07.2017 13:36
03.07.2017 13:37
0
9135
ABONE OL
Oyuncu Ali Sunal, babası Kemal Sunal'ın 17'inci ölüm yıldönümünde duygusal bir metin yayımladı. Bugün, bir film çekimine gitmek için bindiği uçakta kalp krizi geçirerek hayata veda eden Kemal Sunal'ın ölümünün 17'inci yıl dönümü. Usta sanatçının oğlu, henüz 55 yaşında hayatını kaybeden babasıyla birlikte rol aldığı filmden bir kareyi takipçileriyle paylaştı. Ali Sunal, İnstagram'da yayımladığı fotoğrafae, "17 yıl olmuş omzuna yaslanamayalı babam. O kadar ihtiyacım var ki o omuza. Ama olmuyor, olamıyor işte. Çok seviliyorsun babam sevenlerin senin gitmene unutulmana asla izin vermiyorlar. Şimdi onların çocukları torunları da senin hayranın onlar da ezberliyor repliklerini bakışlarını gamzeni gülümsemeni. Özlüyorum seni benim dünyanın en güzel gülen kahramanım" notunu yazdı.

Kemal Sunal'ın vefatının 17. yıl dönümü

İnek Şaban, Çöpçüler Kralı, Kapıcılar Kralı, Gurbetçi Şaban, Kibar Feyzo ve daha niceleri...

ÖLÜMÜNÜN 17. DÖNÜMÜ

Oynadığı her film internette hala en çok izlenenler arasında, reyting listelerinde üst sıralarda, replikleri üzerinden yıllar geçmesine rağmen toplumun her kesiminin dilinde; Türk sinemasının gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından Kemal Sunal'ın ölümünün 17. yıl dönümü.

Kemal Sunal kimdir?

82 FİLME İMZA ATTI

Müşfik Kenter'in tiyatrocu yaptığı Sunal, 56 yıllık ömrüne tam tamına 82 film sığdırdı. Kemal Sunal, Ertem Eğilmez'in Tatlı Dillim filminde Tarık Akan'ın basketbol arkadaşı rolünü vermesiyle de beyaz perdeye adım attı. Efsane oyuncu bu filmlerde sadece güldürmedi; hem sosyal mesaj verdi hem de üzdü.

DOĞUM TARİHİNİ ATATÜRK İÇİN DEĞİŞTİRDİ

Kemal Sunal, 10 Kasım 1944 olan doğum tarihini ise Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm tarihine denk geldiği için 11 Kasım olarak değiştirdi ve doğum günlerini Ata'nın ölümünden 1 gün sonra kutladı.

ŞABAN OLARAK AKILLARA KAZINDI

Sunal, oynadığı Şaban karakteriyle de akıllarımıza kazındı. Öyle ki; Atla Gel Niyazi filminin afişini film şirketi bile Atla Gel Şaban olarak bastırdı. Halbu ki o; filmde Niyazi karakterini canlandırıyordu.

BALALAYKA FİLMİNE GİDERKEN HAYATINI KAYBETTİ

Efsane oyucu, 2000 yılının 3 Temmuz'unda Trabzon'a Balalayka filminin çekimleri için giderken uçakta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.