Akınsoft, 22. Geleneksel İftar Yemeğinde çalışanlarıyla bir araya geldi.
Ülke ve dünyada yüksek teknoloji alanında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve sektörlere yönelik ürettiği çözüm önerileriyle alanında lider firma olan Akınsoft, çalışanları ile başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Motivasyonun ve aile olmanın gücüne inanan ve bu gücü her fırsatta perçinleyen lider kuruluş Akınsoft, 22 yıldır düzenlediği gelenekselleşen iftar davetine bir yenisini daha ekledi.

Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Bilgisayar Yüksek Mühendisi Dr. Özgür Özgür Akın’ın katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde Akınsoft ailesi, Ramazan ayının huzur dolu atmosferini Cadde Meram Kafe ve Robotik Uygulama Merkezi’nde yoğun bir şekilde yaşadı.
Yemekte konuşan Dr. Özgür Akın; huzurun, sabrın ve hoşgörünün perçinlendiği Ramazan ayında Akınsoft ailesi ile ‘Akınsoft 22. Geleneksel İftar Yemeği’nde bir arada olmanın öneminden bahsetti.
Başkan Akyürek, muhtarlarla iftarda buluştu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
128897 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
121836 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
110602 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
107956 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
104393 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68671 kez okundu