Konya
°C
Yeni Meram
02.10.2019 22:15

AK Parti'de Yalçın Akdoğan'a yeni görev

AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı oldu.

A+
A-
02.10.2019 22:15
02.10.2019 22:18
0
9879
ABONE OL
AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Ankara Milletvekilimiz Yalçın Akdoğan 'Genel Başkan Danışmanı' olarak görevlendirilmiştir." bilgisini paylaştı Şahin, Akdoğan'ı tebrik ederek, AK Parti için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yalçın Akdoğan kimdir?

1969 senesinde Üsküdar'da dünyaya geldi. Babasının ismi Reşit, annesinin ismi Fatma'dır. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın ve Yayın Bölümü mezunudur. Yüksek lisansını Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bölümünde, doktorasını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset ve Sosyal Bilimler Bölümünde bitirdi. Milliyet gazetesinde staj yaparak gazetecilik mesleğine başladı. İç Anadolu gazetesini yayınladı. Yeni Şafak ve Star gazeteleri ile çeşitli dergilerde yazarlık yaptı. Pendik Belediyesi Eğitim Kültür ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Devlet Bakanı Basın Müşavirliği, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Danışmanlığı ve Başbakan Başmüşavirliği görevlerini üstlendi. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ile Bahçeşehir Üniversitesi Liderlik Okulunda eğitim verdi. 8 adet kitabının yanında çeşitli dergi ve gazetelerde yayınlanmış çok sayıda yazısı vardır. TBMM 24. ve 25. Dönem AK Parti Ankara Milletvekili seçilmiş 62.Hükümet’te Başbakan Yardımcısı olarak görev üstlenmiştir. Yalçın Akdoğan Anayasa'nın 114. maddesi çerçevesinde kurulan Geçici Bakanlar Kurulu'nda Başbakan Yardımcısı olarak çalışmalar yaptı. İngilizce eğitimi olan Yalçın Akdoğan, evli ve üç çocuk babasıdır.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.