Konya
°C
Yeni Meram
17.08.2015 13:49

5 terörist öldürüldü

Muş'un Varto ilçesinde güvenlik güçleri 4 PKK'lıyı öldürdü. Hakkari Şemdinli de ise çatışmada 1 terörist etkisiz hale getirildi.

A+
A-
17.08.2015 13:49
0
6253
ABONE OL
Genelkurmay Başkanlığı, Muş'un Vartoilçesinde güvenlik güçleri ve bölücü terör örgütü PKK arasında çıkan çatışmada 4 teröristin ölü ele geçirildiğini bildirdi. Öte yandan Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde de çıkan çatışmada 1 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamalar şöyle: "Muş / Varto İlçe merkezinde devam eden terör eylemleri esnasında, Muş / Varto İlçesi Hınıs çıkışında, Jandarma Özel Harekât unsurları ile Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler arasında çıkan silahlı çatışma sonucu, dört Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist silahları ile birlikte ölü ele geçirilmiştir"

Şemdinli

"Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist ve müzahir gruplar tarafından, Şemdinli-Yüksekova yolunun Şemdinli çıkışı iş makinesi ile kazılmak suretiyle kapatılmıştır. Yol kapaması yapılan bölgeye giden unsurlara Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ile ateş açılmıştır. Açılan ateşlere unsurlarımız tarafından anında karşılık verilmesi üzerine çıkan kısa süreli çatışmada Emniyet Müdürlüğü unsurları tarafından bir terörist etkisiz hale getirilmiştir."
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.