Konya
°C
Yeni Meram
15.04.2016 09:26

46 Yok Olan Dizisi beklenen fragmanı - 46 Yok Olan 4. bölüm fragmanı

46 Yok Olan dizisi 3. bölümü ile izleyicileri ekranlara kitledi. Şaşırtıcı gelişmelerin yaşandığı 46 dizisinin 4. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

A+
A-
15.04.2016 09:26
0
4385
ABONE OL
46 Yok Olan dizisi 3. bölümü ile izleyicileri ekranlara kitledi. Star Tv'nin yeni dizisi 46 Yok Olan'ın bu hafta yayınlanacak bölümünde yine heyecan yükseliyor. İşte 46 Yok Olan 4. bölümden fragman ve detaylar.. 46 Yok Olan'ın bu hafta yayınlanacak bölümünde izleyenleri neler bekliyor? İşte 46 Yok Olan 4. bölüm fragmanı ve detaylar..

4. Bölüm Fragmanı

46 Yok Olan... Yeni Bölümüyle Pazar Star'da!

46 Yok Olan 3. Bölüm Özeti

Ayhan’ın ölümünde kendi parmağı olup olmadığı konusunda şüphelenen Murat, o gece yaptığı hiçbir şeyi hatırlamaz. Salim, Murat için endişelenir ve ne olup bittiğini anlamak için takip etmeye başlar. Öte yandan Ferit de olan biteni izler. Salim, her şeyi kontrol altında tuttuğunu zannederken Murat’ın beklenmedik hamlesiyle çaresiz kalır. Murat, babasının cinayeti üzerine araştırmalarını yoğunlaştırır. Ayhan’dan Hastane ile ilgili duydukları sonrasında radarına bir doktor girer. Doktoru bulmak için harekete geçen Murat nasıl bir isimle karşılaşacak? Babasını toprağa veren Ceyla bu gerçekle yüzleşmekte zorlanmaktadır. Bu süreçte annesinin tavrı da her şeye tuz biber eker. Babasının ölümü hakkında daha çok şey öğrenmek isteyen Ceyla, Selin’i arar. Bu konuşmada öğrendiği bir detay Ceyla’yı oldukça şaşırtır. 46-yok-olan-dizisi-2

46 YOK OLAN DİZİSİ KONUSU

ABD'nin psikolojik erilim türündeki dizisi 'Breaking Bad' uyarlaması olarak görülen 46 Yok Olan, moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesör olan Murat Günay'ın kız kardeşini hayata döndürmek için verdiği mücadeleyi anlatıyor. 46 Yok Olan dizisi şöyle başlıyor. Murat Günay, babası Reha'nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo'nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve Antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır.

46 YOK OLAN DİZİSİ OYUNCULARI

Senaryosuyla olduğu kadar oyuncularıyla da tüm dikkatleri üzerine çeken 46 Yok Olan dizisinde ; daha önce de çok konuşulan dizilerde rol olan Erdal Beşikçioğlu, sıradışı bir profesör Murat'ı, Melis Birkan psikiyatr Ceylan'ı, Yasemin Allen ise işinde son derece disiplinli ve başarılı bir komiser olan Selin'i canlandırıyor.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.