Konya
°C
Yeni Meram
18.01.2016 22:56

11 Ocak - 18 Ocak arasında Google'da en çok arananlar!

Google'da 11-18 Ocak arasında en çok neleri aradık? Hafta sonuyla birlikte etkisini göstermeye başlayan kar yağışıyla birlikte “okulların tatil olup olmadığı” sorusu, 11-18 Ocak 2016 haftasında kullanıcıların Google’da en çok merak ettiği konular arasında üst sıraya yerleşti.

A+
A-
18.01.2016 22:56
0
1741
ABONE OL
Kar yağışının başlamasıyla birlikte 11-18 Ocak haftasında Google’a en çok “Okullar tatil mi?” diye soruldu.

11-18 Ocak arasında Google'da en çok neler arandı?

Kar yağışıyla birlikte öğrencilerin en merak ettiği konu okulların tatil olup olmaması oldu. Hafta sonu etkisini göstermeye başlayan kar yağışıyla birlikte ‘okulların tatil olup olmadığı’ sorusu, 11-18 Ocak haftasında kullanıcıların Google’da en çok merak ettiği konular arasında üst sıraya yerleşti. TEOG sonuçları ise en çok aranan üçüncü konu oldu.

En çok 'Okullar tatil mi?' sorusu arandı

İşte 11-18 Ocak haftasında en çok aranan eğitimle ilgili birkaç başlık şöyle: Yarın okullar tatil mi Sultanahmet TEOG sonuçları Alan Rickman David Bowie Sefa Kalya Gecenin Kraliçesi Diyarbakır son dakika Evreka, Meyer, Lizbon Burak Özçivit, Aslı Enver Neslihan Atagül Senden Bana Kalan Akademisyenlerin bildirisi Nazım Hikmet Seddülbahir 32 Saat Takdir teşekkür hesaplama Mustang filmi Sedat Peker Murat Boz Charles Perrault Özlem Balcı Sezen Aksu The Revenant Domuz Gribi belirtisi THY iptal olan seferler CHP Kurultay Tuğba Özay Naşide Göktürk Şefik Döğen Leonardo Dicaprio
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.